Από το 2009 κοντά σας

Η εταιρία

Από το 2009, η εταιρεία ICOOL – ΝΑΖΙΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ – ΝΑΖΙΡΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΟΕ, δραστηριοποιείται στην Θεσσαλονίκη, στην περιοχή της Χαριλάου και προσφέρει λύσεις σε οτιδήποτε αφορά τα ανταλλακτικά οικιακών ηλεκτρικών συσκευών καθως και επαγγελαμτικών συσκευών με πανω από 10000 κωδικούς προιόντων.

Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε ανταλλακτικά πλυντηρίων, ψυγείων, ηλεκτρικών κουζινών, αλλά και μικροσυσκευών, όπως ανταλλακτικά για χύτρες ταχύτητας, ατμοσίδερα, φούρνους μικροκυμάτων, ,μιξερ, μπλέντερ, αναλώσιμα και  σακούλες για όλες ηλεκτρικές σκούπες. Επίσης, διαθέτουμε ανταλλακτικά για επαγγελματιες ψυκτικούς, για ψυκτικά μηχανήματα καθώς  και ανταλλακτικά κλιματιστικών και παγομηχανών.

Το εξειδικευμένο προσωπικό της icool, με την πολύτιμη συμβολή των συνεργατών της, φροντίζει να παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις στις νέες  συσκευές και τεχνολογίες και να παρέχει κάθε απαραίτητη πληροφορία στον πελάτη.

Διαθέτουμε παντός τύπου ανταλλακτικά ηλεκτρικών συσκευών  και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε στους καταναλωτές τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς.

Συνεργαζόμαστε με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, όπως Siemens, Bosch, Neff, AEG, Zanussi, Electrolux, Ariston, Indesit, LG, Whirlpool καθώς και πολλές αλλες για την προμήθεια, χονδρική & λιανική, ποιοτικών και οικονομικών ανταλλακτικών  καθώς και την αποστολή τους μεσω courier/μεταφορικής σε όλη την  Ελλάδα και τα Νησιά.

Καλέστε μας τώρα, για να σας δώσουμε την καλύτερη, εγγυημένη, αλλά και φθηνότερη λύση στο πρόβλημά σας.